Saturday, January 29, 2011

Hoe jezelf te beschermen tegen Data Mining

U weet het misschien niet, maar online data mining beweegt met een constante en gestage tempo, het verzamelen van gegevens over uw persoonlijke leven en gewoonten die verschrikkelijke gevolgen zouden hebben in de niet al te verre toekomst.


Deze bevindingen zijn gedocumenteerd in digitale belichting, een artikel van Elizabeth Svoboda gepubliceerd in het november 2009 nummer van Discover.


Svoboda baseert het artikel rond "hoe politieke campagnes consultants inhuren om gegevens voor gerichte mailings te verzamelen," maar ze werpt ook licht op de gevolgen van onze online activiteiten.


Laten we beginnen met de onschuldige detachering van woonplaatsen en geboortedata in social media profielen. Deze gegevens vormen de bepalende factor bij het samenstellen van uw sofi-nummer, en als dat nummer fungeert als een wachtwoord om bankafschriften, u dieven met directe toegang tot uw rekeningen.

Tuesday, January 25, 2011

Wat meer bewijs heb je nodig NZ dat deregulering niet werkt? Snoek River Mine? De gehele particuliere financieringsmaatschappij instorten? Precies dezelfde neoliberale deregulering is dat de economische kernsmelting veroorzaakt? Daarom stellen bedrijven in staat om de regels te maken en hun eigen regels politie? Dat type van deregulering is de ergste vorm van kapitalisme en is het soort van het kapitalisme moeten we actief wetgeving tegen, maar hier zijn we, waardoor de kredietvoorwaarden agentschappen om legaal gegevens mijne zonder enige echte onafhankelijke instantie om te waken over hen? De agentschappen krijgen om hun eigen inspecteurs te kopen voor Christus overgeleverd heeft, en maakt onze verordening zwakker dan Australië!

Waarom geven bedrijven meer macht te wrikken in ons leven en dan nog niet eens de politie dat de nieuwe macht?

Friday, January 21, 2011

WTF?

Vorig jaar "Privacy Commissioner Marie Shroff goedgekeurde wijzigingen aan de Credit Reporting Privacy Code die voor het eerst kredietinstellingen toestaan verslaggevers Veda Advantage en Dun and Bradstreet om te beginnen het verzamelen van" positieve "informatie over Nieuw-Zeelanders 'credit geschiedenis, alsook andere informatie, waaronder rijbewijs nummers.

Hou je niet hoe ze deze 'positieve' informatie, niet data mining bellen? Waarom in godsnaam zou de particuliere bedrijven krijgen meer toegang tot onze persoonlijke gegevens? Ze willen je facebook login volgende! En het is ongelooflijk dat er geen zicht meer, en dat deze prikken te krijgen om zichzelf politie?

Thursday, January 13, 2011

Ongelooflijk, echt ongelooflijk ...

Kredietverzekeraars eigen gedrag politie
Vanaf oktober dit jaar de diepte en de breedte van gevoelige informatie op over de Nieuw-Zeelanders 'credit geschiedenis door particuliere instanties zal snel toenemen.

En de Privacy Commissie erkent dat de "externe" controle ingevoerd om deze informatie te waarborgen is niet misbruikt zal de verantwoordelijkheid van het krediet rapportage agentschappen zelf in plaats van echt onafhankelijk worden.

Tuesday, January 11, 2011

doet een usa green card houder een visum nodig voor Nederland te reizen naar Amsterdam?

Indiase nationale met de VS groene kaart wil twee dagen doorbrengen in Amsterdam op de weg naar de VS. heb ik nodig om Nederland een visum te krijgen?
--------------------
Een USA Groene kaart heeft geen invloed op uw immigratie-status voor een bezoek aan Nederland, tenzij u krijgt dan de Amerikaanse nationaliteit als een Indiase nationale zul je een visum nodig om Nederland te bezoeken U kunt dit controleren door het invullen van de volgende gegevens en het zal bevestigen zoveel http://skyteam.com/about/travelhelp/trav ... en http://www.netherlands-embassy.org.uk/pa ... bevestigt tevens de basis